Zoufalcova homepage

aktuální číslo
aktuality
starší čísla
kdo jsem?
o čem to je?
odkazy
literatura
všechno možné
fotoalbum
staré hry
kontakt

[Aktuality 05/2000]
Předchozí měsíc | Další měsíc | Seznam starších aktualit | Aktuální aktuality

Středa 31.5.2000 23:41 - Celý den odpočívám, až teď jsem se vrhl na práci, ale rychle toho nechám a půjdu si číst.

Středa 31.5.2000 12:32 - Včera byly zmatky nad zmatky, vůbec jsem to nedával. Nejdřív rozpor se Šárkou, nakonec jsme ho vyřešili v čajovně. Nestihl jsem Ekofilm. V Orlové jsme byli s Tomem domluveni, že zajdem zase na Wipeout, on měl ale taky menší komplikace se svoji přítelkyní, takže jsem byl sám venku a čekal. Čekání jsem si zkrátil už v Ostravě nabitou šluknou. Nakonec jsem se rozhodl jít do letního kina na GO! Špatně jsem se ale díval a hráli něco jiného. Mezitím to vyřešil Tom, já se zase stihl dopravit k Člověkovi (koupil si kopačák :)). No bylo to složité.

Úterý 30.5.2000 09:02 - Do dvou do rána jsem seděl u kámoše a kecal jsem s ním a jeho segrou. Hráli jsem WipeOut 2097 a bylo to super.

Pondělí 29.5.2000 21:12 - Nechtíc jsem nasral Člověka tou hláškou o jeho holce. Omlouvám se za to, ale prostě jsem to tak viděl. Nechtěl jsem tím říct nic špatného, raději budu přístě o podobných pocitech a nejasných náznacích, které nemusí nic znamenat, mlčet. To jen abych se vyhl nechtěným sporům, už si nikoho nechci rozhněvat. Takže ještě jednou omluva.

Pondělí 29.5.2000 20:08 - Mám všechny alba Scootera. Díky Míře, díky i a hlavně za Wubble U.

Pondělí 29.5.2000 20:07 - Takze konečný výsledek z fyziky je 9,5 bodů, což je neuspokojivé, potřeboval jsem 17. Po škole jsme se Šárkou vyrazili do nového obchoďáku v Ostravě, Futurum od Carrefour. Je to obrovský komplex, bylo to šílené, je to na několik hodin. Přímo v hypermarketu jsou velice příjemní prodavači, pokecal jsem, jinak v okolních buticích, kterých tam je šíleně moc, už to s obsluhou bylo slabší, každopádně až dodělají kino atd. tak tam půjde trávit celý den. Znaveni jsme pak skončili v parku a jedli zakoupené zboží... Po příjezdu domů jsem zkolaboval a usnul. Vzbudil mě až telefon, kdy mi známý volal, jestli nechci jít na posezení, jak vydělávat na internetu nějakého australana, tak jsem řekl v polospánku, že jo, však co?

Pondělí 29.5.2000 20:07 - Dorazil balíček s Mířovima CDs, je to skvělé. Taky mi volala jistá osůbka, že si potřebuje udělat HIV testy, prý, kde se to dělá, že já s tím mám zkušenosti :))

Pondělí 29.5.2000 10:47 - Tak mam zapich z matiky. Ptal se po me, protoze nekdo to mel stejne jako ja a sedel za mnou :). Mam dokonce i zapich z algoritmizace, cha cha!

Pondělí 29.5.2000 09:57 - Dopsal jsem fyziku, mam toho dost, ale nevim jestli dostatek. Prave mi volal kamos, ze se po me shani matikar, tak jsem zvedav, doufam, ze neni zadny pruser, tu pisemku mam snad dobre, jinak nemam zapich :(

Neděle 28.5.2000 15:54 - Neodolal jsem nabídce jet se projet autem směrem do staré Orlové. Venku je děsné teplo a všude plno alergenů.

Neděle 28.5.2000 12:28 - Včera byl u Člověka v televizi Cimerman, tak jsme čuměli. Člověkova holka se zase plazila po Pižim a tak vůbec. Jinak se měl včera ozvat kámoš z Prahy a neozval se. Celé dopoledne pracuju a odpoledne se chci učit. To bude zase otrava.

Sobota 27.5.2000 22:12 - Mám nový telefon. Siemens c35i. Teď večer mi lehla baterka, furt to nepříjemně pípá a nedá se to vypnout, jedině vypnout úplně mobil. Jinak jsem spokojen, na problémy s baterkou jsem byl upozorněn v recenzích. Teď to čistě nabiju a uvidím.

Sobota 27.5.2000 08:39 - Včera jsem asi úspěšně zvládl písemku z matiky, kde jsem musel dostal z 10 bodů 8,5, abych dostal zápočet. Dal 2 příklady a já je zvládl. Hlavně ten druhý, který na té písemce neměl, co dělat, protože to bylo už zahrnuto v materiálech, které jsme se neměli učit, výser, ale nějak jsem to odvodil, aniž bych to znal... cha cha cha.

A v noci vykouzlil Člověk odněkud nějaké hulení, tak jsme dali pár prásků do pohody...


Čtvrtek 25.5.2000 17:31 - Pořezal jsem se (dost hnusně, je to asi 5 hodin a ještě furt se mi krev nezastavila, je to hluboko, fůůůj) a učím se na zítřejší písemku. Moc to ještě nechápu a zítra se mi jedná buď o zápočet nebo nic. A s tou fyzikou to taky není nijak slavné. Když neudělám řádně zkoušku, tak se mi po zkouškovém zápočet ruší. Jinak by platil do příštího roku.

Čtvrtek 25.5.2000 17:31 - Včera jsme byli ještě se Šárkou koukat po nějakých jejích botech, to se ale nedalo vybrat, ženské to mají složité. A uděluji BOD hodinářství na svinovských mostech. Měl jsem pokažené řemínky u hodinek (dvou), kde jim chyběl zobáček na zapínání. A byl jsem připraven koupit nové řemínky, ale paní v hodinářství mi je opravila a nic za to nechtěla, prý udělám kšeft příště, takže jo. Posílám vás všechny tam.

Čtvrtek 25.5.2000 10:12 - Takze mam plno novinek. Predevsim jsem byl vcera s kamaradem zase v klubu Hudebni bazar. Zacadili jsme a presunuli se do cajovny hrat sachy, takhle jsem si uz dlouho nezahral a predevsim jsem vyhral a moc dobre se bavil. Pak se pripojili dalsi dva kamosi a ve 4 jsme hrali super verzi clovece. Ani po 2 hodinach jsme to nebyli schopni dohrat. Rano jsem jel do skoly psat pisemku. Cekali jsme na toho chlapka skoro hodinu, pak jsem z te pisemky dostal 0.5 bodu ze 4 a jeste mi to nezapocital, ale zapocet mam na 40 ze 44, takze jsem spokojen. A krom toho nejsilenejsi je to, ze mam zapocet z Fyziky!!!! cho cho choooo!!! Zitra pisu z matiky a pokud to nedam, zapocet je ohrozen, no uvidim. Frcim domu se ucit. Cekal jsem hodinu na kopirce, abych si do te matiky neco zkopiroval. :(

Středa 24.5.2000 08:14 - Nějak se všechno mrví, přátele, škola, rodičové. Chtěl bych se vrátit tak do třeťáku na gympl, tam bylo všechno v pohodě a teď by to bylo ještě víc, protože bych si to náležitě užil. Bez strachu ze školy, maturity a podobně... ach jo.

Úterý 23.5.2000 21:16 - Učím se fyziku a nechápu to. Je to příliž drsné. Člověkovi předpoklady na můj budoucí plat jsou v tahu, předpokládal při tom, že dodělám vysokou. Tím pádem to viděl reálně Piži, že je nepravděpodobné mít nadstandardní plat. Hold mě má přečteného, jsem fakt nula. Krom toho jsem byl hnusný na Keu. Tentokrát mě dostala, tak jsem ji to napsal a ona se se mnou teď nebaví. Klasický problém, neřekl jsem ji ahoj, když jsem se odpojoval a jí prostě nestačí jednou říct, že mám modem a tudíž tím, že ji neřeknu ahoj nic nesleduju, ale prostě se odpojím, protože by mě to stálo další impuls. Prostě v tom hledá něco jiného, měla by si uvědomit konečně pár věcí. Ale myslím, že je chytrá takže to zvládne. Já se možná taky vyvíjím (možná spíš stagnuju).

Úterý 23.5.2000 17:22 - Ta škola je hnus. Teď se nezastavím a stejně to vypadá, že budu mít problémy to zvládnout. Asi si najdu nějakou jinou školu, bez zkur***é fyziky.

Pondělí 22.5.2000 21:33 - vubec se mi nechce ucit...

Pondělí 22.5.2000 19:49 - Paegas nejede. Můžu přijímat hovory, ale nemůžu je odesílat. Ani Šárka ne, ani tatík ne. Je to nějaká kolize...

Pondělí 22.5.2000 16:31 - Skola dneska v pohode. Prihlasil jsem se na nejake zkousky, dostal vysledek z pisemky z linuxu 25/30 bodu a napsal pisemku, ktera dopadne asi dobre. Horsi to bude ve stredu. Ale existuje opravny termin, takze v nej doufam.

Neděle 21.5.2000 23:32 - Jdu rozesilat jeste SMS. Nechce se mi je psat rucne na mobilu.

Neděle 21.5.2000 22:23 - Přemýšlím jestli člověk může ještě získat ve svém životě ty "skutečné přátelé", když mu je 20 let a docházím bohužel k tomu, že je to velmi málo pravděpodobné. Přátelé jsou ze střední školy, z vysoké. Já to všechno nějak projebal. Jste světky jedné z mnoho mých životních úvah nad smyslem života, bytí a podobně. Tohle je jen zlomek všeho, co se mi honí hlavou, něco zachytit nejde, něco zachytit ani nechci. Mějte se všichni krásně a já vím, že budete, já to prostě občas neumím. Kdo má z tohodle pocit, že chci být zajímavý či jedinečný, tak ať jde do prdele, kde to klidně číst nemusí. Dobrou noc vám z celého srdce přeje jedna bytůstka, která je jen zanedbatelnou částí šestimiliardového společenství, ve kterém snad možná ani nemá své místo.

Neděle 21.5.2000 22:23 - Tak mám opět depku a hnusnou, doufám, že z toho máte aspoň srandu, já ne. Nemusím být středem pozornosti, ale nějak cítím, že mě ze svého kolektivu vyřazujete. Jsem nic přece, že jo nula, která se k vám občas vetře. Proč myslíte, že s váma nemluvím. Bojím se, že to bude ještě horší. Bojím se, že přijdu i to tu nulovou přízeň, kterou mi dáváte, protože pak už nebude nic. Toho se moc bojím, ne, že budu sám, ale že budu sám ve městě, kde jsem měl přátelé, že vás tambudu potkávat a nebudeme si mít, co říct, protože já se budu bát něco říct. Pěstujete ve mě krásnou fóbii, ale na vině jsem přece já, já vím.

Přemýšlím, že bych tyto stavy měl filtrovat, ať se necítíte nějak výjmečně, ale zase mi připadá nefér to tu nedát, chci tu dávat většinu věcí a taky je tu dávám.

Vlastně o nic nejde, než jsem napsal poslední dva odstavce, vytiskl jsem si nějaké věci a je mi líp, prostě na to jen nesmím myslet, že doma je to na hovno a přátelé došli. Naštěsí slyším stále tuto větu, která mě přivádí k maximálnímu klidu. SPRAVEDLNOST NENÍ, JSEM JEN JÁ.


Neděle 21.5.2000 18:35 - Taky tě moc miluju Wribičko :))

Neděle 21.5.2000 18:18 - Makal jsem celé odpoledne na prográmku do linuxu, asi 8 hodin, bolí mě hlava a doma na mě všichni řvou, jsem nasraný. Zítra píšu několik písemek a mám odevzdat to, co jsem dneska tvořil. Nesnáším svůj domov, je to tu nejhorší místo na Zemi. Pořád něco, kurvaaaaaaaaa.

Neděle 21.5.2000 08:15 - Včera se nic nedělo. Šel jsem si k Pižimu pro další díl Pratcheta a pak se vydal do klubu. Byla tam čajovna a dokonce se vevnitř už nekouří, což mě příjemně překvapilo. Dal jsem si čaj a šel jsem domů.

Sobota 20.5.2000 13:20 - Dopoledne jsem si koupil další díl Pratcheta a včera jsem si potvrdil, že vedle v baráku stále bydlí velmi zajímavá rodinka.

Sobota 20.5.2000 13:20 - Netušíte někdo, kde je na netu nějaký bazar knih?

Pátek 19.5.2000 21:02 - Tak bouchly všechny plány na dnešní večer, takže mám plán B. Budu si číst.

Pátek 19.5.2000 17:48 - Pracuju jak o dušu. A to mě čeká ještě spousta práce do školy.

Pátek 19.5.2000 10:51 - Včera před půlnocí začala šílená bouřka. Tatínek jel do Prahy, tak mi s předstihem zavolal ať pozavírám okna a schovám kytky. Pak jsem stál u okna a pozoroval blesky. Je to šílené a nezkrotitelné. Stál jsem tam asi půl hodiny a před sebou měl připravenu svíčku a sirky.

Čtvrtek 18.5.2000 21:54 - Koupil jsem pět knih Zeměplochy Teryho Pratcheta.

Čtvrtek 18.5.2000 11:30 - Odpadla prednaska. Respektive tam byl nekdo, kdo byl zmateny. Myslel jsem, ze bude volno, takze jsem vyrazil na compy a zjistil jsem, ze mam zitra odevzdat zpoctovou praci. Jeste jsem nezacal. To bude legrace.

Čtvrtek 18.5.2000 09:38 - Dneska me nastvali revizori v tramvaji. 2x otravovali a podruhe dokonce jen "podezrele lidi", takze me. Cetl jsem si a furt me rusili. A jeste k tomu chteli at zaplati nejaka zena, ktera si stihla cvaknout listek, kdyz uz ho po ni chteli. Ja bych je poslal do prdele, listek mela, ale oni ji vyhrozovli policii a podobne, takze zaplatila. Uznavam, ze by se nemel okradat podnik, ktery je dotovany mestem, ale tenhle pristup byl hnusny a jeste k tomu na to nemeli vubec pravo, ani na to chtit obcanku, sfine.

Čtvrtek 18.5.2000 01:18 - Našel jsem doma ještě nějaké hulení, tak jsem to byl testnout. Pak jsme pokecal s kámošem a něco pařili u něj až do teď.

Středa 17.5.2000 17:46 - Dostal jsem nabídku externí práce v jedné ostravské firmě.

Středa 17.5.2000 17:03 - Je šílené vedro, venku se nedá vydržet. Změnil jsem zase image a jinak bylo dneska super. Přijela Šárka, udělali jsme si super oběd, i když na to padly všechny moje zbývající peníze a po obědě zahráli pinec. Dneska se chytám na bazén. Před chvilkou jsem to zamítl, protože jsem hnusně vyžraný, ale nějak mám chuť, takže na to seru a půjdu.

Úterý 16.5.2000 19:55 - Dneska jsem psal tu abgličtinu. Nemám depku :), to znamená, že cítím, že by to mohlo vyjít. Snad jo, yessss! Jinak po škole jsem byl pokecat se Šárkou a pak jsem jel do centra, kde na mě čekal Tom. Bankomaty odmítaly vydat penízky, ale nakonec jsem z jednoho nějaké prachy vytáhl. Toma jsem zatáhl do skvělého podniku. Přišli jsme tam a asi 3 lidé se dohadovali jestli mají už otevřeno, nemohli se dohodnout, jestli otevírají v jednu nebo ve dvě. Vložil jsem se do hovoru s tím, že klidně přijdem za hoďku, jen ať to řeknou. Takový čtyřicátník nám řekl, že teda otevřou. Je to šílený bar, fakt skvělý, všude křesílka, paráda. Sedli jsme, krom nás tam byl kluk s holkou, kteří zanedlouho odjeli s tím chlápkem. Chvilku jsme seděli a za chvilku přiběhl ten chlápek s obrovkou zelenou nádobou. Tak hoši, musíme přivítat hosty. Víte jak na to? Tady je díra, tu zacpat, tady se tahá a tu to podpalte, nabité to je. Chvilku jsme na sebe s Tomem koukali, vytasili sirky a vrhli se na vodní dýmku. Nabité to bylo skvělým modýlkem, byli jsme v brutální pohodě, ne na sračky, ale v pohodě. Super stav. Kecali jsme pár hodinek, pak jsme vyrazili do ulic, ale ten klub je fakt super. Dneska mě ještě příjemně překvapil ten člověk, co se tam už neobjevil. Děkuji lidi, jste fakt skvělí. Jsem rád, že jsou ještě super bary se super lidmi, kde nejde o konzum (snad).

Pondělí 15.5.2000 21:59 - Někdo mi poslal 2 MB pošty, ještě to tahám.

Pondělí 15.5.2000 21:49 - Jsem doma. Dneska byl úmorný den. Jednu písemku jsem vůbec nenapsal, nechtěl jsem opisovat, nějak jsem na to neměl náladu. Ostatní mají všichni stejnou skupinu a stejně to mají i opsáno. Nevím, na to snad přijde. Při další písemce jsem se dozvěděl, že musím získat nějaké minimum jinak nebudu připuštěn ke zkoušce a já i ostatní jsme si mysleli, že je to prostě jen nějaká prověřovací písemka, takže jsem to hrubě podcenili. Doufám, že získám aspoň těch 10 bodů. Vím o malých chybičkách, ale snad dá nějaké body. Odpoledne jsem se byl poptat na nějakou brigádu. Můžu makat v Německu 2 měsíce a dovezu 50000-70000 Kč. Ale 2 měsíce je moc dlouhá doba, to bych nezvládl. Celé prázdniny v hajzlu, asi do toho nepůjdu, možná tak na měsíc. Jinak teď šprtám anglinu, nejde mi to, doma je zase rušno. Přijel tatínek a brácha se vrátil se psem. ach joooooooo, chci bydlet sám nebo jinde...

Pondělí 15.5.2000 10:16 - Dorazil jsem do skoly. Po ceste poslal nejake dopisy a v tramvaji jsem zjistil, ze mi dneska uz neplati mesicnik, tak jsem ho frcel koupit. V autobuse jsem cetl nejake papiry, ze kterych mam zitra referat, ale nedocetl, je toho hodne a musel bych to asi precist cele, protoze je to fakt slusne napsane a nevim, jestli se to da v kratkosti podat. No uvidim. Dneska me ceka jeste pisemka, na tu jsem se jeste neucil, ale zacnu a zitra zapoctovka z anglictiny. Noc bude doufam dost dlouha na to, abych se to naucil. Have a nice sunny day!

Pondělí 15.5.2000 07:48 - Vůbec se mi nechce do školy, protože jsem se na dnešek nic nenaučil a bude to kruté. Jsem zvědav.

Neděle 14.5.2000 19:41 - Hokej skončil, naši vyhráli, začíná mě ten hokej bavit.

Neděle 14.5.2000 17:10 - Opět zkolaboval větráček, už mě to štve. Koupím nový.

Neděle 14.5.2000 10:45 - Včera přijel kámoš z vojny, vzbudil mě odpoledne a tahal mě na open air v Mošnově na letišti. Nakonec mě přemluvil, udělal jsem nějaké papíry, ať není celý den na hovno a vyrazili jsme. Na benzince, kde jsme brali benzin, celkem blízko bodu odjezdu, jsme se dozvěděli, že ve 12:00 to skončilo. My jsme vyjeli 18:00. Takže jsme se vrátili a já večer čučel na Kevina Costnera v golfovém filmu. Chytlo mě to tak, že jsem ani nedělal hudbu, jak jsem měl v plánu.

btw: 2 dny zpět, kdy jsem byl v Moravě, tak si teď vzpomínám, že jsme hráli kostky. Dost dobrá hra. To byl adrenalin :))


Sobota 13.5.2000 13:27 - Včera to bylo taky zajímavé. Šel jsem večer do hospody s kamarády na pivko a čučet na hokej. Musel jsem to jednou zkusit, jak to vypadá i na takové akci. A vyhráli jsme :))) (teda oni). Pak jsme se šli podívat na majáles na gympl, tam to končilo. Chodil jsem sem a tam, potkával lidi, pak Mařena sehnal nějaký vzoreček, ale bylo ho málo, dal jsem si jeden prásk. Moro dva a byl na tom dobře. Pakjsem potkaljiné lidi, sehnal nakonec od někoho cizího hulení, ale nikdo nechtěl půjčit šluknu, já ji snad poprvé neměl u sebe. Zahulil jsem a seděl s lidma v Moravě (nejhorší pajzl široko daleko), protože jinde nebylo místo. Ale pokecal jsem neskutečně, šílené...

Pátek 12.5.2000 17:53 - Včera to bylo velice zajímavé. Na počátku z rána jsem měl psát písemku, ta odpadla, pak byl majáles, tak jsme se se Šárkou šli mrknout na průvod. Bylo dusno a teplo, takže jsme raději vyrazili na nákup než na akci spojenou s majálesem. Koupil jsem si tričko, Šárka taky a unavení z pobytu v Tescu jsme se vypravili do centra. Tam mi praskly sluneční brýle a najedli se nějakých hamburgerů. Šárku pak začala bolet hlavička, tak jela domů. Já se šel projít k řece a na břehu začadil čekajíc na kámoše. Ten dorazil za hodně dlouho, to jsem mezitím zmateně pobíhal po náměstí v Ostravě a snažil se vybrat nějaké jiné sluneční brýle, ale za nic na světě jsem nebyl schopen :)) masakr. Nakonec jsem se na to vybodl, protože dorazil kámoš se spolužačkou. Po cestě jsem si koupil brýle :)), jsou šílené. Měli jsme namířeno do čajovny, ale T. chtěl před tím zahulit. Objednali jsme místo v čajovně u Sýkoráku a šli do super baru, nebo klubu či co, každopádně to vypadalo, nebo já si tak aspoň představuju, jako jazzový klub. Bylo to tam super, dovolili nám si i zahulit. Tak jsme se tam zbořili a šli do čajovny. Tam bylo hrozné dusno. Hráli jsme člověče a popíjeli čajíky a povídali. T. kamarádka odjela a my ještě stihli Alibaba bar, tam placku a zmateně jsme pojížděli tramvajema sem a tam. Nakonec jsme stihli autobus a úspěšně dorazili do našeho městečka. Prošli jsme se ještě a ani nevím, koho a kde jsme potkali, to mám celkem díru. Celkově to hodnotím jako dobrou akci. Jinak majáles taky údajně nebyl špatný. Měl jsem info přímo večer, ale T. tam moc nechtěl jít, neva, dneska mi volal ještě Tom, že to bylo dobré. Nelituju, taky jsem se měl skvěle :))

Pátek 12.5.2000 17:53 - Včera mi Piži volal, jestli bych nejel na párty na letiště do Mošnova. Zvážil jsem to. Dnes jsem potkal Člověka a probírali jsme to. Podle nás to organizoval Piži, takže jsme se nějak domlouvali a pak čekali na něho před barákem. Nepřišel. Teď jsem mu volal a říkal, že nejede a ani se nehodlá nikomu ozývat, protože to neorganizuje, ale ostatní si myslí, že jo a počítají s tím. No v pohodě.

Čtvrtek 11.5.2000 09:02 - Tak jsme se shodli, ze nam ujel vlak. Tak nas na to upozornovali a my na to nedali.

Středa 10.5.2000 17:44 - Dneska už mám lepšejší náladu. Aspoň teď večer. Koupil jsem si novou šluknu a dokonce jsem byl i s Člověkem. Zítra mě čeká další písemka. Kdyby to četli rodičové, tak bych jim tu dal poděkování, teda aspoň mamince...

Středa 10.5.2000 08:49 - Tak jsme dopsali pisemku, ze tri prikladu mam mozna jeden, takze nic moc.

Úterý 9.5.2000 22:07 - Teď jsem byl pokecat dole u vchodu s kámošem. Předběžně jsme se domluvili na čtvrteční divadlo.

Úterý 9.5.2000 21:08 - Učím se a více méně není co. Nechápu to. Teorie je šílená a praktické příklady se vylučují jeden od druhého. Nevím, jak to mám pochopit. Snad jste na tom všichni líp, mě je z toho na nic. No jsem zvědav, zítra mám ještě jednání a pak se budu opět učit. Totálně mě to nebaví, ale přemýšlím, co by mě vlastně bavilo. Asi nic. Jsem tu vlastně navíc a jen hledám, kde bych se upích', jsem prostě "zbytečný člověk". Vivat Evžen Oněgin. Přelidněnost je svinstvo, ti slabší zemřou v džungli. Myslím, že jsem ten slabší, vždyť nejsem schopen ani obhájit své názory, jak můžu obhájit svůj život.

btw: dneska mi volali z nakladatelství Diderot.


Úterý 9.5.2000 10:26 - Dorazil jsem do skoly. Strhla se manie okolo pisemky z MA. Jsem zvedav na zitrek. Jinak se asi zactu poohlizet po nejake civilce...

Pondělí 8.5.2000 17:30 - Byl jsem se projít. Sedl jsem si na náměstí a pozoroval lidi.

Pondělí 8.5.2000 15:34 - Sedím nad matikou a vůbec mi to nic neříká. Vypadá to špatně, přemýšlím, kam bych přestoupil, na jakou fakultu, jaký obor. Vypadá to špatně s mým vysokoškolským studiem.

Pondělí 8.5.2000 10:15 - Vypadá to, že jsem přišel o celou moji hudební tvorbu. CD, na kterém to mám všechno vypáleno mi nejde přečíst. To mě celkem dost sere. Troufáte si někdo poradit, jak to z CD zachránit?

Pondělí 8.5.2000 10:16 - Dneska ráno jsem se zachoval jako velký kluk. Dva malý spratci dělali před barákem bordel, házeli si flaškou s pískem a ten byl všude, na to jsem kašlal. Ale když jsem se pak vracel, mlátili klackem do větve menšího stromu, tak jsem se jich zeptal, jestli jim ten strom něco udělal. Pak toho nechali.

Neděle 7.5.2000 16:00 - Včera jsem viděl zásah městké policie, když nějací spratci po sobě házeli popelnicemi na náměstí. Dostali pokutu 1000 a 200 a museli to posbírat.

Dnes se mi nic nechce dělat, ani mluvit, ani nic jiného, někteří tvrdí, že mám depku a že bych měl vyhledat odbornou pomoc ve formě psychoanalytika, protože se mi to stává dvakrát za dva dny. Jejich názor, mě se nic nechce.


Sobota 6.5.2000 22:28 - JSEM VENKU Z KINA.Z FILMU DEPRESIM,ALE UZIVAM SI TO.SKVELY FILM.JDU SI NEKAM ZALEST A PREMYSLET.DOST ME TO DOSTALO.

Sobota 6.5.2000 17:51 - Večer jdu asi do kina na Muž na měsíci. Nějak se mi vůbec nic nechce, ani do toho kina.

Sobota 6.5.2000 13:50 - Chystám se umřít v popoledním horku venku... Já to nevymyslel.

Sobota 6.5.2000 10:45 - Dočetl jsem dalšího Pratcheta a vrhám se na 4. díl. Jsem zvědav, kdy mě to omrzí.

Sobota 6.5.2000 00:11 - Zaktualizoval jsem moje fotoalbum. Poděkujte Ponkiemu!

Sobota 6.5.2000 00:11 - Dneska jsme pokecali s Ponkiem a Člověkem, když jsme jen tak chodili po Orlové. Vyšel jsem z toho dobře, mám spoustu peněz na utrácení a víceméně si můžu dovolit skoro všechno, kéž by to byla pravda :)

Pátek 5.5.2000 19:07 - Ach jooo, nevím furt jaký telefon si vybrat :(

Pátek 5.5.2000 14:53 - Dneska je super ráno. Skoro jsem dočetl 3. díl Pratcheta, chybí mi asi 15 stránek, volal mi kámoš a snad budem něco vydělávat. Mluvil jsem s jiným kámošem a od něj budu mít snad nový počítač, přijela Šárka, byli jsme na obědě v Pizzerii a volal zákazník a vymyslel si toho strašnou spoustu.

Čtvrtek 4.5.2000 20:45 - Přiznal jsem se máti k trávě (popsal jsem jí účinky) a k extázi.

Čtvrtek 4.5.2000 20:37 - Máti vyslovila podezření, jestli něco neberu. Tak jsem to absolutně popřel.

Čtvrtek 4.5.2000 13:33 - Zacinaji silene zmatky. Kopiruju hromady papiru a budou se psat pisemky a zanedlouho bude zkouskove. Jinak hlavu mam uplne na blond, pro ty, co jeste nevi. A jinak je mi divne, hlavne kvuli jedne osobe... Vim, ze by to melo byt ok, ale u me neni.

Čtvrtek 4.5.2000 00:24 - V Ostravě na náměstí byl majáles. Byl jsem v centru zrovna vyřizovat s Tomem nějaké věci (fotky, novou SIM kartu na 250 čísel a GSM banking), pak jsme zahulili a leželi na trávě a poslouchali dost dobrou hudbu. Pak jsem na ten jazzík i zapařil, pohodička. V Orlově jsem kolem desáté večer narazil na kámoše, tak jsme navštívili restauraci U tří čarodejnic a musím uznat, mají to tam pěkné. Ještě nějaká práce a jdu spát, zítra mě čeká škola.

Úterý 2.5.2000 19:25 - Mám šestý smysl na pyly a trávy - ALERGII

Úterý 2.5.2000 19:25 - Dneska jsem jel do Ostravy až na druhou hodinu, včera jsem díky procházce nedal referát (jo a málem bych zapomněl, včera jsem s Pižim perfektně pokecal, kecali jsme až do půl jedné v noci). Přečetl jsem si ho, ale nezvládl jsem ho nijak zkrátit a popsat, nechtělo se mi. Takže jsem jel až na 9:00. Přijel jsem pozdě a angličtina zkončila za půl hodinky. Normálně chodíme se Šárkou na oběd, ale dneska se musela učit, takže jsem poseděl s kamarády na náměstí (zase žádné slečny. Ty potkávám zásadně jen se Šárkou a to i v Orlové, jinak ne) a pak jsem jel domů. Doma jsem si četl a nakonec usnul. Teď jsem byl pro videokazetu, přehodil si dvě tel. čísla v telefonu na jiné pozice (to je ale důležitá aktualita c? :)) a čekám až začnou Simpsni. Pak ještě popracuju a těším se na večer. Třeba s Pižim zase pokecáme :))

Úterý 2.5.2000 19:25 - O víkendu jsem byl se Šárkou na procházce a trošku jsme neodhadli zelenou louku. Když jsme byli uprostřed, tak kolem nás vyrostlo pole kopřiv a nešlo jít ani tam, ani zpět. My v kraťasech a sandálech. Aspoň budem zdraví.

Včera jsem šel na procházku sám. Naproti Člověkovi, jeho holce a Pižimu. Utratil jsem aspoň 70 Kč za mobil, když jsem se snaži od nich zjistit, jestli se k nim dostanu. Oni ale už na začátku odbočili na špatnou stranu, tudíž jsem neměl nikdy šanci k nim dojít. Když jsem to zjistil, ušel jsem už asi 10 km a provoláno jsem měl těch 70 Kč, celkem mě to namíchlo a jako třešnička bylo to, že i vyhulili všechno hulení a nic mi nenechali :) díky...


Předchozí měsíc | Další měsíc | Seznam starších aktualit | Aktuální aktuality
spodní lišta