Zoufalcova homepage

aktuální číslo
aktuality
starší čísla
kdo jsem?
o čem to je?
odkazy
literatura
všechno možné
fotoalbum
staré hry
Diskuze
kontakt

[Aktuality 12/2002]
Předchozí měsíc | Další měsíc | Seznam starších aktualit | Aktuální aktuality

Úterý 31.12.2002 20:52 - Myslim, ze kazdy si tim musi projit a protrapit se. Ztratit nekoho, koho clovek miluje, je velka bolest, ale prijde ta uleva az to prejde. Z cloveka neco spadne a lepe se zase dycha. Chapu, ze je ted cely svet na hovno, ale ne kazdy to mysli spatne a ne kazdy chce takovemu cloveku jeste vice ublizit. Zvlaste pak kamaradi by se meli snazit zmirnit toto trapeni dotycneho cloveka. Jediny lek je cas. Ten musi kazdy vyplnit, jak nejlepe dovede, aby moc nemyslel a nechal to odvanout... doufam, ze to vsechno zvladnes kamo!

Úterý 31.12.2002 20:29 - mliko jsem nakonec stihl vyrobit do 18hod, to byla hodina, kdy se mela M. vratit z lyzovani. Nakonec jsme si udelali kakao a ja, S. a H. jsme ho i vypili. Stavil se richard s medama a zase zmizel jako para nad hrncem. H. to vzdal vzapeti. Asi nuda. V cajce uz jsou lidi a neco se tam asi kuti. treba tam taky skoncime. je dneska ohnotroj? nemuzu nikde nic o nem najit.. treba neni

Úterý 31.12.2002 11:27 - jo a abych nezapomnel. Richar ma fakt super byt. Sice stejny jako Pizi ci pan B., ale s paradnim vyhledem :) Tam se nebude citit rozhodne sam. Pohybuje se kolem nonstop hodne lidi, je to v centru.

Úterý 31.12.2002 11:21 - tak lyzovani mi skoncilo velmi rychle :) dosel jsem k autu, otevrel kufr a nalozil veci. Okna totalne zamrzle a na tom lede jeste tak 5cm snehu. Leve dvere maji zamrzly totalne zamek, ze tam nedam ani klic. ZKousim pravy a ten nejde otocit. Premyslim nad tim kufrem. Ale kdyz se opru o auto, kufr pod tihou snehu a ledu se zavira. Tak me napada, ze bych mohl vlezt dovnitr a otevrit to zevnitr, riskuju ale to, ze se za mnou zavre kufr a ja uz se ven nedostanu vubec, protoze zevnitr kufr nejde otevrit. Odhazim teda snih a pokousim se zevnitr otevrit aspon zadni dvere. Marne. Volam jeste otci a ten radi pockat na oblevu nebo na nej do zitrka :) tak jsem zase v teple domova, na nohach mam lyzarske ponozky Rossignol, kosmicky zazrak za 200Kc a umyju nadobi a pustim se do silvestrovskeho mlika. Aktualni prihlaska: (pocet jistych:3, pocet temer jistych:2) ja, S, M a H a D (H.K.). Vim, ze za par mesicu uz nebudu vedet, co to znamena, k certu. Normalne bych to napsal, ale vite jak to dopada se jmeny :) v aktualitach. UZ DOST!

Úterý 31.12.2002 10:42 - na Kissu je dnes zvlastni vysilani :) Moderatori ze sebe delaji teplouse ci uplne tupce, aby je nebalili nevyzpytatelne 14tilete fanynky jsouto precejenom otci rodin a tatici a v radiu si hraji na prestarle teenagery. fuj. a nejhorsi je BASTA!

Úterý 31.12.2002 10:36 - jedu lyzovat do Palkovic. Mam lyzarskou kombinezu a vypadam v ni jako fialova koule :) Treba kdyz se obalim snehem, tak nepujdu moc videt.

Úterý 31.12.2002 09:15 - poboliva me dnes v krku.. kazdopadne asi vyrazim na hory. Ale ja hlava derava nechal ve sklepe retezy. Jindy

Pondělí 30.12.2002 20:25 - psal jsem to mezitim, nez mi ted vesely richard rve do telefonu 10cm od ucha, ze uz je na ceste :) a jedem se podivat na ten byt. Jsem zvedav, jak se mu tohle bude libit az si to precte, mezitim to asi nestihne :))

Pondělí 30.12.2002 20:22 - Domlouvali jsme se s richardem smskama nezavazne na navsteve jeho noveho bytu. potvrdilo se to a pak mi richard prozvonil. Prozvonovani nejak moc nemusim, ale zavedl jsem ho na novem byte. Zazvon a prozvon. Ale to jen na vysvetlenou :) Richard teda prozvonil a dosavadni praxe byla takove, ze je nekdo teda pod oknem a chce klice nebo se riti autem a bude tu vcuku letu. Hledam klice a po ceste se bezim podivat z okna. Tam nikdo neni. Beham teda po byte stridave po vsech pokojich a snazim se zkoordinovat vse, co je treba ucinit pro opusteni bytu. V obyvaku vypnu bednu a bezim si hodit do oken na plochu veci (pokoj), co jsem chci cist az se vratim, mezitim hledam klice, ktere nejsou v riflich, ktere jsem si ted oblikl v pokoji, tak jdu pres kuchyn zpet do obyvaku, beru nejake nesmysly ze stolu, vypinam lampu a hledam dal klice. Ty jsou v kuchyni, parada. Bezim zpet do pokoje, abych zjistil, kdy zacina Tele tele a mohl si dat poznamku do mobilu :) nechci to prece propast jako posledne. Poznamku nastavim a hledam pro zmenu mikinu. Ta je v obyvaku, kde nastavim teplotu v byte na 20.5 stupnu. Nastesti to mam v predvolbe na 1 tlacitko :) Zhasinam definitivne v obyvaku. Vezmu mikinu z kuchyne a zhasinam i tady. Pocitac se doufam zhasne sam, prepinam svetlo, tak abych mohl zhasnout z chodby. Premyslim jestli si vzit bundu, kdyz jezdim autem, tak si ji moc rad neberu. Kazdopadne vitezi racionalita a oblikam bundu. Jsem obuty, mam bundu, klice, muzu vyrazit. K CERTU! penezenka. V botech jeste rozsvitim v pokoji a beru penezenku do ruky. Definitivne opoustim byt. Sebehnu schody, odemikam hlavni dvere a vylezu do deste a zimy. Richard nikde. Asi je jeste na ceste, ale ta cela procedura s bytem mi musela zabrat spoustu minut. Chvili cekam a pak mi to dochazi. Prijde sms:"tak ja jeste dopiju cas a pomalu vyrazim."

Pondělí 30.12.2002 20:05 - prave mi doslo, ze silvestr je uz zitra.. masakr

Pondělí 30.12.2002 09:40 - jsem nevyspaly a protivny. rano jsem nasel pocitac hned po startu s errorem hardware. Bracha nic nerekne, neda restart, proste nic.. tak jsem se hned rozespaly rozcilil a pak sel na prochazku s Benem. Ted budu premlouvat brachu at vyuzije pocitac a neco zase zacne delat nez pojede domu.. ach jo, zkurvene komplikace

Neděle 29.12.2002 23:30 - vzal jsem na dovolenou i psa Bena. Chodi po celem byte a ocuchava a zkouma. Zajimave ho sledovat.

Neděle 29.12.2002 23:26 - dnes u me spi bracha. byli jsme na trihodinovem maratonu Harry Potter. Pekne ale brutalne dlouhe.

Neděle 29.12.2002 10:56 - vcera jsme byli se Sarkou v kine Planeta pokladu, pak nas navstivila ELi s mamcou a posleze jsme se presunuli na rozluckovou akci u richarda se sledovanim bedny a vyziranim poslednich zasob. Cestou domu jsme se stavili v cajce, nabrali tam raye a u honzy trosku zahulili a pak sledovali Maxipsa fika :)

Sobota 28.12.2002 15:40 - jinak rano me vzbudila Lucie z cajky kvuli cisla na Raye. Skoda, ze se nezminila, ze jedou lyzovat :(

Sobota 28.12.2002 15:40 - vsechno se nejak prapodivne kurvi, radeji se toho nechci zucastnovat.

Sobota 28.12.2002 15:32 - nechapu cim jsem zdeptal richarda. volal mi a ja mu odpovedel na to, co chtel. mluvili jsme spolu kratce a nevim nic o tom, ze bych ho deptal. byla u toho i Sarka a taky nevi. tak jsem zmaten..

Pátek 27.12.2002 23:44 - Byl jsem se dnes podivat do cajovny. Myslenka vznikla po tom, co jsem vedel, ze tam je Honza s richardem. Ti pro me dokonce prijeli tak rychle, ze jsem z toho byl jeste ve vane. V cajce jsem nechal CD, odmitl vsechno nabizene huleni a posleze vyrazil pesky z centra. Nejela zadna prima tramvaj, tak jsem sel kolem parku a zvrhlo se to nakonec tak, ze jsem sel pesky celou cestu. Pokecal jsem s Kubou, ktery sel stejnym smerem. Kazdopadne v cajce jsem za sebou asi zanechal pocit, ze jsem divny. Nebudu to nikomu vymlouvat, nemel jsem chut se kolektivne houfit, ale spis v pohode pokecat, coz se na bubnovani dost dobre neda, i kdyz to je muj nazor. Tak jsem zase doma, krasne vymrzly a blizi se opet pulnoc a ja nic neudelal. Nemel jsem do cajky jezdit :)

Pátek 27.12.2002 18:14 - dnes jsem mel pracovani den. rano jsem kutil nejake faktury a smlouvy, pak jsem vyrazil do ostravy do bank udelat posledni transakce, na postu, ke kadernikovi. Pak dorazili do ostravy necekane i nasi, tak jsem s nimi pochodil nejake obchody a konecne jsem vybral lyzaky. Sice ty, ktere jsem chtel jsem nakonec nekoupil, protoze prvni preska byla uplne na volno, nesla vice dotahnout, tak jsem slevil s jemnym dotahovanim a prepinacem na chuzi a koupil o 1000 levnejsi Nordica. Tatik nebyl moc nadsen, protoze tuhle znacku dost nema rad, ale doufam, ze budou v pohode. Jsou sice trosku mekci, ale na moje rekreacni lyzovani plne staci bych rekl. Uz se tesim na lyzovani. Ze startu testnu asi Palkovice.

Pátek 27.12.2002 12:09 - vcera fajn vylet az na to, ze jsme se nedokazali na nicem dohodnout a trosku to drelo. mel jsem v planu lezet a nic nedelat, ale dal jsem prednost akci

Čtvrtek 26.12.2002 10:26 - taham 180MB pres kazaa, uz to skoro mam a zastavi se to u 177012kB, uzivatel se odpojil :) stae se

Čtvrtek 26.12.2002 10:08 - vcera navsteva babicky v karvine, kde byl i tatikuv bracha s kupou urvanych decek :) a nas pes v tom udelal taky mega pruvan. 11 lidi plus nase pyrana ve 2+1. komedie

Čtvrtek 26.12.2002 10:07 - jinak v pondeli jsem parkoval pred cajkou (mimochodem byly plne i placene parkoviste a ja zaparkoval na volnem miste bez poplatku) a vidim Dejva po dlouhe dobe. Bezi ke me se startovacima kabelama a ze pry zamrznul, jestli mu nepomuzu nahodit auto. Stal mimochodem 5 dni v zakazu presne na miste, kde davaji boty a odjel na hory :) Tak jsme na moje misto dali reklamni cedui, aby ho nikdo nezabral a musel jsem slozite parkovat auto tak, aby kabely dosahly na moji baterku. Akce se nakonec uspesne povedla.

Středa 25.12.2002 11:01 - dostal jsem taky Pana prstenu (knihy), ale letos zadne obleceni.. budu muset vyrazit na nakup. Vcera nas poctil navstevou taky Richard s unavenyma ocima, pokecal a zase zmizel.

Úterý 24.12.2002 22:14 - vanoce dopadly nadocekavani dobre. uff a je to za nami :) dostal jsem mega stativ i s brasnou. Taky pana prstenu, plakat do kuchyne a dalsi veci..

Úterý 24.12.2002 13:25 - brachovi jsem nastavil pocitac, pripojeni k internetu, vsechno vyzkousel primo doma a stejne to nefunguje. nechapu, co s tim dela... vsechno bude prenastavene, nemam vubec chut to zase spravovat. sere me to, protoze jsem chtel aby se nasi mohli v pohode pripojit a nefunguje to :( nechal jsem se rozhodit z vanocni pohody..

Úterý 24.12.2002 02:23 - honza mi pomohl s dozdobenim stromu. vypada uz vcelku pekne :)

Pondělí 23.12.2002 21:01 - zdobim stromek, zatim pul kolekce a uz me to moc nebavi :)

Pondělí 23.12.2002 18:49 - muj vanocni strom uz je na svem miste. musel jsem se na chvilku stat ale drevorubec. Napasovat kmen na ten stojan byl pro me nadlidsky ukon, ale povedlo se. Jeste nejake ozdoby a bude to super :) a od richarda svicky (richard tomu rika jinak, jenze zase nevim jak)

Pondělí 23.12.2002 17:33 - a to jsem jim zaplatil sloup, na kterem mam antenu na internet. to je super..

Pondělí 23.12.2002 17:32 - prisla sousedka se synem, ze pry chteji neco s internetem, kdybych byl tak hodny :)

Pondělí 23.12.2002 17:25 - tatik nas dnes ve 4 hodiny odpoledne zaukoloval se Sarkou tak, ze jsme museli sehnat mamce podprdu Belinda. Shaneli jsme shaneli, az Sarka narazila na presne, co chtel v Ostravici. Auto jsem nechal v krizovatce, vybehl nahoru, kde mi to Sarka nechala odlozit. Zeptal jsem se, zda berou karty, odpoved byla, ze jen embosovane. Tu sice mam, ale nemam na ni zustatek. Prodavacka ale rikala, ze to neni problem, ze s tim do banky pujde az po novem roce, takze to tam staci prevest potom. Ok, dal jsem ji kartu, podekoval, ze muzu platit i bez zustatku a bezel vyzvednout auto do krizovatky, nastesti bylo bez vanocniho pozdravu od policie. ted jsem doma a nevim, kde mam zacit s uklidem. Hlavne nemam svicky na stromek ani moc ozdob a jeste to se mnou nestihne zdobit Sarka, coz me mrzi nejvice. Ale neco na strom nahazu a Sarka stejne nedostane ani darecek, pokud stromek nebude dozdobeny :) to uz vi.

Pondělí 23.12.2002 17:21 - letos mam vice darecku pro rodice a brachu nez pro sarku.. budu ji to muset vynahradit pres rok mensima kravinkama :)

Pondělí 23.12.2002 11:34 - vcera jsem pri ceste do cajky dostal neprijemny smyk. malem jsem sejmul strom nebo zaparkovane auto.. uff, ale nejak jsem to zvladl.

Pondělí 23.12.2002 11:33 - jdu nakoupit posledni darky.. v centru ale asi nezaparkuju

Neděle 22.12.2002 16:55 - udelal jsem dobry skutek. 2 mali cikani se ptali pred barakem jestli nechci s necim pomoct, ze si potrebuji vydelat na sane. Nenasel jsem moc drobnych, ale dal jsem jim 2 CDcka. Chteli sice kazety, ale ty jsem nemel, tak jsem jim venoval KOA (cikanska hudba, doufam, ze se jim bude libit) a Paul van dyka 1. cast. Poprali mi pekne svatky. Jinak jsem byl v tescu v havirove zkusit lyzaky, bohuzel byly male :( ale potkal jsem v oddeleni sportu meho kamarada s gymplu (Placac), tak jsme hodili rec. Darky nemam, ale v me mysli jsou aspon vymyslene. Jdu odpocivat, cumet na telku.

Neděle 22.12.2002 01:05 - dnes jsem se po lenoseni rozhodl vyrazit pracovne do orlove a pak jsme kutili s richardem stezky kolem meho bydliste v ostrave. nektere useky byly obzvlaste vypecene..

Sobota 21.12.2002 11:04 - od vcerejska bych mel mit linku 128kb, vcera po pulnoci nic a dnes z rana taky nic.. Navyseni pry souvisi s upgrade linek, ktere jeste nezvladli upgradnout. Jo jo vanocni slib

Sobota 21.12.2002 10:50 - vcera dorazili Magda s Honzou. Byla mensi seslost u me a pak se vsichni najednou zvedli a odjeli

Pátek 20.12.2002 17:22 - moje osobni carodejka uz dorazila ze zahranici do CR i se svym asistentem :)

Pátek 20.12.2002 16:38 - tak jsem zpet z toho masakru v obchodech. Koupil jsem jidlo a pak ve spechu 2 darky.. kazdopadne mam same blbosti, nic poradneho. a ani me nic moc nenapada. uvidim zitra nebo pozitri. vezmu auto a budu jezdit po nocich po hypermarketech a neco snad vymyslim.

Pátek 20.12.2002 13:26 - nejak to dneska nezvladam. vyspeedoval jsem se a nejsem schopen vymyslet ty darky. Venku sviti slunicko, tak vypadnu, snad me neco napadne. ted bude ale cim dal vice lidi v ulicich. asi me z toho...

Pátek 20.12.2002 11:38 - omlouvam se tem, kteri nedostali PFko, neni to zamerne, nebyli v adresari..

Pátek 20.12.2002 11:27 - zacal jsem posilat mailove pfka a totalne jsem se ojebal. mam bordel v adresari s mailama a jeste jsem 2x zapomnel poslat tu prilohu :( s takovou z toho nemam zadnou radost. musim si udelat poradek v tech mailech

Pátek 20.12.2002 02:24 - taky me dnes lidi tahali na stodolni na rozluckovou party se semestrem.. moc se mi nechtelo a tak jsem kutil s B. :) <----- Uz to nikdy nerozlustim.

Pátek 20.12.2002 02:22 - a nasim jsem odvezl auto a brachovi pocitac. Po ceste jsem jeste vyzvedl hrnek, kvuli kteremu jsem v tescu koupil 4x polecku Podravka. A kdyz uz jsem byl skoro doma, domluvil jsem se s richardem a dovezl nasim jeste stromek. A jeden mam taky na balkooone :) jeste nemam ani stojan, ani ozdoby. a skoncila mi skola, muzu se pustit do hromady prace, ktera se mi nakupila

Pátek 20.12.2002 02:21 - kupoval jsem si dnes Aquilu pomeranc v nasem predrazenem obchode naproti pres ulici. prodavacka mi to nauctuje, zaplatim a pak se me pta, jestli si muze strhnout tu etiketu. Pry je tam nejaka soutez :) Jinak bylo dnes moc namrzle, trosku jsem cestoval po Ostrave autem a spousta bouracek. Ve skole jsem zaridil, co slo. Projekt z UVDATu prelozen na leden, snad neco vymyslim a zkouska z UMINTu za 1 :) Pro tu jednicku jsem si sel na Sarcinu zkousku, tak jsem vyucujiciho varoval, ze na ni ma byt hodny a narazil jsem do stolu.. jako v grotesce. Taky jsem potkal Libora, zbesile troubim, ale bolest zubu mu asi zatmela zrak. Co se mi dale stalo?? joo, odhodlal jsem se vymenit baterku v hodinkach, tak jsem sel do firmy, kde jsem to delal posledne. Po sdeleni, ze to nebude na pockani, ale do druheho dne (vymenit baterii a promerit, zda jsou vodotesne u hodinek Timex expedition) me poslali do jejich pobocky. Tam, kdyz zjistili, ze je to timex, poslali me uplne nekam na druhou stranu na nadrazni ulici a zde bylo zavreno - poledni prestavka.

Středa 18.12.2002 10:45 - predevcirem jsem si vsiml, jak mam skvele tichy pocitac a zacal si toho vazit. vcera mi zacal hlucet vetracek a dneska mi zahadne tuhne comp.

Středa 18.12.2002 10:13 - dneska se budu snazit vymyslet projekt do UVDAT (Uvod do databazi), mam na to cely den a schema mam vcelku pripraveno

Pondělí 16.12.2002 22:19 - stavil se richard. moc vesely neodchazel :(

Pondělí 16.12.2002 18:10 - sehnal jsem XP corporate verzi, tak ji taham..

Pondělí 16.12.2002 17:11 - delam domu pocitac rodicum a brachovi. pruser je, ze mam jen 1GB dobry disk, ten druhy jsem sice pospravoval, ale jsou na nich bad sectory. docela nevim, zda to bude OK

Pondělí 16.12.2002 17:09 - spadla proxy

Pondělí 16.12.2002 16:51 - funguje trace, ping, icq, ftp, ale nemuzu odeslat postu a nevidim zadne www

Neděle 15.12.2002 14:00 - davam dohromady 3GB disk a vypada to s nim blede. Taky premyslim nad databazovym projektem do skoly. Rad bych neco uzitecneho, at to neprogramuju jen jako projekt do skoly. NEco malo me napadlo, ale jeste nevim.

Neděle 15.12.2002 11:04 - spousta krizi vyrasi pred vanocema a novym rokem. Ze by to bylo tim stresem a zimou?

Neděle 15.12.2002 10:55 - zacinam postradat smysl mych stranek. to je spatne znameni

Sobota 14.12.2002 02:12 - Johannes Brooke:"A story about 4people named Everybody, Somebody, Anybody, and Nobody. There was an important job to be done and Everybody was asked to do it. Everybody was sure Somebody would do it. Anybody could have done it, but Nobody did it. Somebody got angry about that, because it was Everybody's job. Everybody thought Anybody could do it but Nobody realized that Everybody wouldn't do it. It ended up that Everybody blamed Somebody when Nobody did what Anybody could have done."

Sobota 14.12.2002 00:55 - vcera jsem se dostaval do zaheslovanych galerii s uspesnosti tak 50%. hesla sly vetsinou odhadnout :)

Sobota 14.12.2002 00:43 - koupil jsem si schvalne 4 polevky v tescu v havirove, abych dostal hrnek a s kamoskou jsem se zakecal a zapomnel na to! ja vul, ja hlava derava...

Sobota 14.12.2002 00:38 - dnes jsem pomahal richardovi se stromkama, paradne jsem pri tom vymrzl, pokecal s jeho prodavackou.. jinak jsme prohlizeli fotky v orlove a nasledne navazne potkali kamosku za pokladnou v tescu.. proste urcita synchronicita..

Pátek 13.12.2002 13:04 - spali u me kamosi a bali se spat se mnou na velkem letisti :) tak spali na zemi a pohovce. Jo, o vikendu jsme spali na letisti 3 kluci a bylo to v pohode :) Ja kluky nemusim :)

Pátek 13.12.2002 12:52 - naplnil se predpoklad, ktery jsem si dal k tomu, abych znovu spustil aktuality

Pátek 13.12.2002 00:57 - jee, v Jalubi mam babicku :) musim se tam zajet podivat

Čtvrtek 12.12.2002 19:04 - Zitra pisemka ze Zakladu matematicke statistiky, ctu skripta, k veceru maji dorazit jeste kamosi a pry se budem ucit.. to jsem zvedav. Richard se po delsi dobe ozval, ze ma cas, ale bohuzel pred chvilkou.. Rad bych s nim pokecal, ale nejde to. Na netu nepokecame, protoze razi teorii, ze v pismenkach nelze uchovat city a emoce coz je pravda, ale proc se teda lidi nasiraji a mysli si, ze je chci nasrat, i kdyz se o to nesnazim? ze by cetli mezi radky? a jsme u Piziho :) protoze ten cteni mezi radky odmita a cely zivot me ucil, ze mam vnimat jen to, co lide rikaji a necist mezi radky. Mel by to naucit i ostatni. Ja si osobne myslim, ze lidska komunikace bohuzel OBSAHUJE cteni mezi radky a diky tomu vznikaji cetna nedorozumneni, ale take treba laska. Je to hold tezke, zvlaste kdyz si clovek vynalezl SMS, emaily a podobne sracky, ktere komunikaci sice rozsirily, ale taky znacne stizily.

Čtvrtek 12.12.2002 13:22 - umrel mi muj pravy deda z otcovi strany. videl jsem ho jednou na koupalisti.. dnes ma pohreb.

Čtvrtek 12.12.2002 09:24 - vcera Coffeeshop uplne osamocen, vsichni to zrusili

Středa 11.12.2002 19:59 - nahodne jsem kecal na ICQ v anglictine a protistrana se taky nasrala a to jsem se bavil o obecnych vecech. mozna neumim anglicky :( nebo jsem vazne uplne v prdeli a kazdemu lezu na nervy.

Středa 11.12.2002 16:34 - prave jsem preplacnul windows. Systemove prostredky nejevi znamky zlepseni.

Středa 11.12.2002 15:24 - nejradeji bych se na vsechno ... Prace, skola, kamaradi... se vsim jsou jen problemy :(

Středa 11.12.2002 15:23 - aspon ze si muzu psat :( nic jineho nez aktuality mi nezbylo (pokud me budete chytat za slovicka, tak urcite zbylo), ale chybi tady neco pozitivniho :(

Středa 11.12.2002 15:07 - Dalsi clovek mi napsal, ze je nasrany diky necemu na zoufalci. vypada to, ze tento projekt bude muset byt ukoncen :( stve me to, ale nemuzu si rozhadat vsechny kolem sebe. Uz tak moc kamaradu nemam a staci, kdyz se sluvkem zminim o tech, kteri jeste zbyli a pokud to sluvko je negativni ci kriticke, je ohen na strese.

Středa 11.12.2002 11:03 - dneska jsem se rozhodl poslouchat hudbu a pracovat na vecech, co jeste nemam dodelane.

Středa 11.12.2002 10:52 - Vsechno se nejak hrouti. Nic me nebavi. Mam spoustu prace, vsichni jsou nespokojeni, ja jsem taky nespokojen. Cokoliv delam, delam podle okoli spatne. A pritom by se na me melo okoli radeji vykaslat. Ja nemuzu vedet nic o telefonu, ale do meho zivota se muze bezne kdokoliv navazet a neni to vubec divne. Ja se na neco zeptam a hned je to vmesovani do soukromi. Na kazdeho jiny metr, takhle tu paranoiu vidim ja. btw: kdyz mi budete sugerovat, ze mam paranoiu, treba se u me objevi a pak vam podekuju. Myslim, ze to tak bude. Tohle mi Pizi tlaci do hlavy uz par let, takze se to casem projevi.

Středa 11.12.2002 10:49 - Server navrcholu.cz totalne ignoruje me maily. Napsal jsem jich asi 6 a prisla jedna reakce a to, ze mi pry nefunguje email. To bylo vsechno, dalsi informace, ktere jsem od nich NUTNE potreboval, jsem neziskal, serou na me. Nechapu to. Je to velky projekt a myslel jsem, ze si nemuzou dovolit ignorovat az takhle uzivatele.

Středa 11.12.2002 09:27 - Tak mozna muzu aspon castecne byt klidny a psat aktuality. To me tesi. Zdal se mi dneska sileny sen o Kozinovi. Skocil z balkonu 11.patra. Sesbiral se a nekam odesel, nez jsem stihl zavolat sanitku.

Středa 11.12.2002 09:21 - Mam chut psat, ale bude to jen vyplod zfetovaneho mozku, takze zbytecna prace neco prispivat. znechutili jste mi to, dekuju vam.

Úterý 10.12.2002 09:43 - parada. moc hulim a nemam se srat do cizich zivotu. to je vysledek toho, ze chci vedet, co je s richardovym mobilem. Uz vedet nic nechci, dejte mi pokoj. A jestli to cte Boris, urcite ma radost, protoze ja jsem "zhuleny pitomec" a ostatni to vidi stejne, takze mate vsichni asi pravdu. Jsem troska, nechte me teda byt, nectete muj denik, nepiste do diskuze, serte na me. Dal uz nemam ani chut nic psat. Zbytek jsem odmazal. Jo a nepiste mi, ze mam zase depky a vubec, protoze tohle neni depka, jen rozcarovani nad svetem mych znamych. Jsou to same intriky, pomluvy, informacni sum. Jdete s tim uz vsichni do PICE! Nechci nic vedet.

Úterý 10.12.2002 09:26 - Tak o osudu richardova telefonu vi vsichni mi znami, ale ja to vedet nesmim. Nechapu a sere me to.

Úterý 10.12.2002 09:08 - tak uz je to tady. Pul roku pryc od te doby, co Honza a Magda jeli do Anglie. DOrazi pristi tyden. Ten cas leti..

Úterý 10.12.2002 00:59 - cely den jsem cetl podrobne skripta Uvod do databazi. Je to problematika na dlouhe zimni vecery

Pondělí 9.12.2002 19:57 - pred chvilkou jsem musel vyndat a dat zase do zasuvky ethernet konvertor. nejel inet, zadny ping nesel a uz je to v poradku. Premyslim, co se muselo stat, ze to vypadlo.

Pondělí 9.12.2002 18:58 - Mimochodem.. Richard prisel nejakym zahadnym zpusobem o svuj telefon sony ericsson t68i. Nikdo nic nevi, nic jsem z neho nedostal. Kazdopadne prijit o telefon je aspon pekna aktualita, ze ktere taky tento potencial nevytezil. At to bylo jakkoliv, citim s nim. Prijit o nejakou drahou vec, je vzdycky ojeb.

Pondělí 9.12.2002 18:56 - zkusil jsem hodit telefon (nokia 5210) do vany, kdyz jsem se koupal. V pohode vydrzi bez toho, ze by dovnitr natekla voda. Jen ted zvoni potichu, zacpali se asi ty pory, kudy se ven dostaval zvuk.

Pondělí 9.12.2002 13:04 - uz lituju toho, ze jsem rano Borise oslovil. Skoncilo to nadavkama a Borisovym hlubokomyslnym projevem. Vypada to, ze se udobril se vsema vcetne Toma, jak pise. Takze rozhadany je jen se mnou. A ja jeste myslel, ze od dneska, coz taky neni presne.

Pondělí 9.12.2002 12:47 - Ozvete se, kdo by rad u me Silvestrovskou megaparty. Dymka, silvestrovske mliko, huleni, televize a pohoda. Dle ohlasu budu neco poradat nebo se nekam vypravim.

Pondělí 9.12.2002 11:53 - Dlouho jsem nevidel Borise, tak jsem mu napsal na ICQ a stacili 2 nebo 3 zpravy a dozvedel jsem se, ze mu radeji nemam psat, kdyz to neumim jako kamarad. Myslim, ze Boris kolem sebe zbytecne moc kope. Ne kazdy to s nim mysli spatne a ne kazdy je svine. Moje osoba nema s jeho obchody, dluhy a podnikam nic spolecneho a stejne jsem zarazen na seznam nezadoucich osob. Snazil jsem se byt k nemu uprimny, rict, co si myslim (prepis auta) a stejne mi to nepomohlo k zachovani aspon kamaradskeho vztahu s nim. Mrzi me to...

Neděle 8.12.2002 18:53 - stavili se planovane nasi a byl jsem se s nimi podivat na nejake ty darky a dokonce jsem i neco zakoupil :) ale spis blbosti

Neděle 8.12.2002 11:49 - Je zvlastni po kolika letech jsme se videli a vubec nam to nepripadlo. Proste jsme kecali a spis nam pripadalo, ze se vidime denne a vubec jsme se hlavne nezmenili. Rad jsem videl lidicky z gymplu, rad jsem s nimi zahulil, i kdyz tento vikendovy maraton byl az priliz i na me :)

Neděle 8.12.2002 11:42 - akce ukoncena, vsichni jeli domu. Perfektni spontalni akce s lidma ze skoly.

Neděle 8.12.2002 09:00 - tak akce pomalu konci a lidi se rozjizdeji domu. po lidech zustal polozdemolovany byt s totalnim boredelem po vcerejsim vareni. Ceka me ukizeni, doufam, ze se vrati CAB mi pomoct. Vcera jsme navstivili Stodolni ulici, aby se navstevnici Ostravy mohli pokochat denim na teto ulici.

Sobota 7.12.2002 14:02 - probrali jsme se a organizujeme se navzajem. Varime obed: spenat a puding... Pulka skupiny vyrazila pro dalsiho prichoziho. Vcera objednavka z pizzafabi.cz

Sobota 7.12.2002 03:46 - dohrali jsme hercky a jeste jdem na speka :)

Sobota 7.12.2002 00:12 - jsme zpet z Tesca. 2 hodky vcetne nakupu :)

Pátek 6.12.2002 21:02 - dorazili lidi z gymplu. Mame dymku, nejake jointy a chystame velkou cestu do tesca :)

Pátek 6.12.2002 11:22 - dneska odpoledne se deje u me mensi party s lidma s gymplu :) jsem zvedav, jak se to vymysli :)

Čtvrtek 5.12.2002 15:31 - dokoncil jsem veledilo, dokumentaci k jednomu projektu. Jdu to asi hned na postu odeslat.

Čtvrtek 5.12.2002 13:04 - dneska uz druhy vypadek teltechu. vcelku neprijemne.

Čtvrtek 5.12.2002 12:57 - dnes jsem prednasel referat o Texu misto o Teorii chaosu. Krasne se mi to kryje. V utery mam podobny problem. Pisu 2 pisemky ve stejny cas. Uvod do databazi a Zaklady matematicke statistiky, takto bude taky vesele..

Středa 4.12.2002 13:57 - dneska jsem mel vcelku zajimave jednani, ze ktereho asi nic nebude, ale i tak jsem pokecal se zastupcem jednoho zakaznika, ktery je trosku rozhadany se mnou a mym otcem. Kazdopadne zastupce byl v pohode, zjistili jsme, ze vime spoustu veci o nasich spolecnych znamych. Vubec jsem netusil, ze se to cele zase tak uzavre, vsichni znaji vsechny a hlavne vsechno se vi a je tu opet informacni sum. Opet mam informace o prodeji firmy a krachu predchoziho majitele a podobne. Pomooc :) uz radeji nic nechci vedet.

Středa 4.12.2002 13:56 - vytrel jsem konecne chodbu

Středa 4.12.2002 00:15 - je to nadhera. ani ho nemuzu ted najit :) nic se nehybe

Středa 4.12.2002 00:15 - dostal jsem Bata asi po roce do stadia, kdy v taskbaru nemava kridelky :)

Úterý 3.12.2002 13:29 - Dochazi mi baterka v hodinkach. Pozna se to jednoduse. Kdyz dochazi šťáva, baterky maji destruktivni sklony a chteji se zabit, takze vydavaji maximalni energii a hodinky se v dusledku toho predbihaji. Tot ma teorie :)

Úterý 3.12.2002 10:17 - sleduju ted po nocich Cerveneho trpaslika :) Urcite vsichni znate. Je to super.

Úterý 3.12.2002 09:45 - cajmeni odjeli poslednim moznym busem a to jsem jim ho musel jeste najit. Dneska me ceka skola a prace. Do skoly skocim na skok a pak se vrhnu na tu praci.

Pondělí 2.12.2002 18:47 - Po skoro 2 tydnech se mi ozvali cajovi. Respektive volala Lucie z budky, ze potrebuji neco na internetu, jestli se muzou vecer stavit. Rekl jsem jim, ze klidne. Me je to jedno, ja uz mam prace dost, budu cucet na telku nebo si cist.. oni muzou byt na netu. Treba mi i neco reknou :)

Pondělí 2.12.2002 18:33 - dneska jsem se hned rano pustil do prace, slo mi to docela od ruky. Sarka pak ficela do skoly a blbe jsme se domluvili. Ja po hodine a pul za ni do skoly vyrazil, i kdyz se mi chtelo jeste pracovat. Cekal jsem tam jak idiot, pak zkousim volat, nedostupna. Klasika, baterka. Tak jsem vyrazil do obchodu a nakoupil a jel domu. Po ceste mi prisla SMS, ze Sarka ceka pred barakem. Ztratil jsem hodinu tim, ze jsem jel do skoly a zpet. Mohl jsem pracovat. Nakonec jsme se o tom bavili a vyslo najevo, ze ja jsem se domluvil tak, ze pockam ve skole a Sarka tak, ze po skole prijede :( A to vsechno by bylo v pohode, kdyby fungoval mobil, nebo kdyby nikdy zadne mobily nebyly :) Uff, porad pracuju a uz me to nebavi, vyskytlo se jeste hodne problemu.

Pondělí 2.12.2002 18:30 - Moje fotky z muzikalu sestricky nevysly :( skoda

Pondělí 2.12.2002 09:54 - vcera jsme se houfne rozhodli pro nasvtevu kina. Vybrali jsme Lilo a Stich, skoda, ze Pizi nesel. Mam pocit, ze temi kreslenymi pohadkami pripravuji deti na mimozemstany, cestovani do vesmiru. Je to vazne masakr, kam az to speje.

Předchozí měsíc | Další měsíc | Seznam starších aktualit | Aktuální aktuality
spodní lišta