Zoufalcova homepage

aktuální číslo
aktuality
starší čísla
kdo jsem?
o čem to je?
odkazy
literatura
všechno možné
fotoalbum
staré hry
Diskuze
kontakt

[Aktuality 12/2003]
Předchozí měsíc | Další měsíc | Seznam starších aktualit | Aktuální aktuality Středa 31.12.2003 19:43 - zatim jsme doma, zvazujem cestu k Honzovi. auto je zasnezene a my jsme uz neco popili, takze musime hromadnou dopravou

Středa 31.12.2003 09:43 - tak a mame tu posledni den v roce. clovek by mel mozna neco radikalne zmenit v tom roce pristim. ale asi na to nemam dost silne vule.

Úterý 30.12.2003 22:09 - Kill Bill moc pekne, ale pulka toho nejak chybela. Film na 4 CD...

Úterý 30.12.2003 15:10 - tak mam za sebou dalsi z "fajn" dnu. Ale vyridil jsem konecne podklady pro stavebni sporitelnu ke koupi bytu. Mam smlouvy, byl jsem na katastralnim urade, takze ted jen doufat, ze to sporitelna vyridi. Taky jsem byl asi na 3 policejnich stanicich, abych nahlasil ukradeni predni znacky. Nejdrive mi rekli, ze bych to mel hlasit tam, kde mi ji ukradli, ale ze mi to zapisou. Kazdopadne meli nejaky slozitejsi pripad, tak bych musel cekat cca 2-3 hodiny. Sel jsem tedy na jinou "pobocku" (to slovo se jim vubec nelibilo), a tam mi to vyridili. Sice jsem dostal zdupa, ze jsem mel dorazit klidne vcera v noci, ale ve vysledku pohoda. Byli na me hodni. No a ted opet resim auto. Dlouho zase jezdilo a ted opet problem se chcipanim. Stale stejna zavada, za kterou uz jsem zaplatil pres 10000 na opravach a stale to neni opraveno. Mam chut na vsechno rezignovat.

Pondělí 29.12.2003 15:38 - tak jsem prisel o predni znacku. cely den hledam na mistech, kde jsem parkoval, bez vysledku. jedu jeste do centra :(

Pondělí 29.12.2003 10:40 - uz potreti taham z discreet.com 3d studio max 6. Getright, ktereho jsem tak chvalil, stahl zmatene misto 75MB zip souboru, 79MB tohoto souboru, coz se instalaci samozrejme nelibilo. LeechFTP to taky nezvladl, tak to zkousim v Total Comanderu. Nejhorsi je, ze se mi to taha pres 3 hodiny, takze docala zurim pri tomto experimentovani.

Sobota 27.12.2003 20:35 - dostali se mi do rukou cd s nascanovanyma Ctyrlistkama. Jsou tam naprosto vsechny dily od roku 1970-1998 vcetne nekterych specialu. Libal jsem skoro pizumu ruce, jen aby mi to vypalil. Dnes jsem neco podobneho zazil s kamosem, tak jsem mu to taky vypalil :) Neveril jsem, ze se mi neco takoveho nekdy dostane do rukou. Hromady casopisu doma chyta prach a ted mam i ty, ktere jsem nikdy necetl a v mladi po nich tak touzil. Huraa

Sobota 27.12.2003 08:14 - vcera tady bylo rusno, znami, pak cajmen a nakonec dorazili slavnostne richard a magda (v aute sedel pizi a asi se tise bavil) a predali mi krasny bong. od honzy jsem dostal mega sklenenku. diky vsem

Pátek 26.12.2003 10:02 - opet jsem brzo vstal, boli me zada...

Čtvrtek 25.12.2003 21:30 - dnes rodinne seslosti u babicky se strejdou a bratranci, pohoda. Odpoledne s Pizim. Koukali jsme na totalne silene SITO a probrali katastroficko paranoidni spekulace :)

Čtvrtek 25.12.2003 10:12 - Jinak vcera nez jsem odjel z Orlove, stavil jsem se na pokec k Pizimu, skoda, ze jen na chvilku. Navodilo mi to fajn naladu, pokecali jsme, pohoda. Je mi lito, ze Richard uz vubec nemuze nic podnikat. Bud pracuje, nebo je s Magdou a ted si jeste poridil psa, takze ma vymluvu proc se nestavit a nepodnikat. Mrzi me to hodne, ale uz jsou to jen obcasne stavy. Precejen to bude uz rok, co se rozesli s Evou z Prahy.

Čtvrtek 25.12.2003 10:09 - Posledni dobou mam pocit, ze at uz tu napisu cokoliv, vzdycky je na tom neco spatne, neco co bych psat nemel, nebo neco ceho stejne casem lituju. respektive se objevuje spousta negativnich reakci. takze lidicky, ctete a zkuste si uzivat to, ze je co cist... bojuju co to jde s autocenzurou, jak jste si jiste z cetnosti prispevku vsimli. Jo a diskuze nejede, protoze jisti vtipalci (Tom a Ales) odtajnili, kdo vlastne jsem. Neni v mych silach kazdy den kontrolovat, jestli nahodou nekdo neco. Kdo me zna a zna i tyto stranky, byl upozornen, ze nema spojovat tyto dve veci.

Čtvrtek 25.12.2003 08:44 - tak nasi byli teda moooc prekvapeni, ze dostali DVD prehravac. Bracha dostal hromadu obleceni a knizek, tatik stojan na dymky a mati prstynek s perlou. Ja elektricky solny krystal a knihu od Pratcheta Divadlo krutosti, ktera pry vysla 2004 podle obalu :) Je to sbirka povidek.

Středa 24.12.2003 10:45 - vypaluji CD a budu balit darky. pak jedu na vanocni veseli do Orlove.

Úterý 23.12.2003 16:31 - tak snad mam vsechno. odevzdal jsem notebook, co jsem mel na spraveni, spravil jsem ho az na miste. dostal jsem za to penezitou odmenu a ohnostroj.

Úterý 23.12.2003 10:05 - Komercni banka opet vyhrala. Opet mam zablokovany ucet a opet nevim proc, nikdo mi nic neoznamil, na nic me neupozornil. Proste mam zablokovany ucet. Na pobocce se nic nevi, takze predpokladam, ze mi ho opet rychle zrusi bez upozorneni jako uz jiny ucet. KB se zbavuje klientu, rychle a bezbolestne. Nechtel bych mit u nich jedine konto, to bych byl totalne bez penez, kdyby si KB nahodou usmyslela, ze se ji neco nelibi. Sere me hlavne to, ze mi nikdy nikdo nic nerekne. Posledne jsem byl informovan az o zruseni uctu.

Pondělí 22.12.2003 23:42 - dnes jsem nabehl do obchodu a nakupoval darky. mel jsem zatim nakoupenou pouze DVD pro rodice. A odpoledne jsem stravil s automechanikem na garazi a objizdenim vrakovist.

Neděle 21.12.2003 21:16 - v noci jsem se vzbudil, vypnul pocitac a zacal mi zvonit telefon. zvlastni, ze jsem se vzbudil asi minutu pred tim

Čtvrtek 18.12.2003 15:25 - Opet se vsechno zacalo kurvit :( uz toho mam plne zuby, musel jsem utect domu. Jedna vec za vsechny: hledali jsme asi hodinu, kde se najime. Nekde bylo plno, jinde nemeli nic s bramborem (dnesni podminka), pak nemeli to, co jsme si vybrali atd. Skoncilo to tak, ze jsem si dal stiku, coz byla hromada kosti a obcas mezi nimi nejake maso. A to nemluvim o autu, byte, vanocich a lidech.

Středa 17.12.2003 20:00 - cely den jsou se tesil na vecer s richardem, ktery jsme predbezne domluvili, vsechno odrekl, zenu poslal domu a vecer jsem si musel zavolat, abych se dozvedel, ze "do toho neco" richardovi vlezlo. duvod neznam, je mi to dost lito. budu sedet opet sam doma, mohl jsem byt aspon se Sarkou :(

Středa 17.12.2003 18:09 - Sarka dnes prodala auto a me stoji daleko u cesty :(

Úterý 16.12.2003 13:15 - Tak mam novou baterku. Koupil jsem na doporuceni Banner. V Banneru mi rekli, ze na muj typ vozu se doporucuje 74kh nebo 84kh. Kazdopadne v aute jsem mel 60ku. Rikal jsem si, ze nebudu resit 300Kc a koupil 74ku. Pozadal jsem je, jestli by mi ji nevymenili. Prisli jsme k autu a ejhle, baterka rozmerove nevesla. Tak se zmeril rozmer a pasuje tam jen 60ka :) Tabulky jsou k nicemu. 60ka byla bez ucha na drzeni a malem jsme ji tam i tak nedali, protoze mam kratke kabely a Banner je o neco vyssi. No mazec. Kazdopadne aspon nastartuju. Tak jeste zimni kola a muzem jezdit lyzovat :)

Pondělí 15.12.2003 21:31 - vecer se moc nevydaril. opet nikdo nesel na pivo, kino taky nevyslo, protoze jsem nenastartoval... aspon jsem umyl chodbu.

Pondělí 15.12.2003 10:42 - vcera mi kamarad vypravel, jak jeli opili pres ostravu kousek v noci bez svetel a zastavili je policajti. Ridic mel v sobe asi 5 vodek, k autu nebyly doklady a hadejte jak to dopadlo. Zeptali se zda nepil, on ze ne. Pak mu rekli at priste sviti, ze je videli jet tam a pak zase zpet bez svetel a pustili je. To ma nekdo stesti ne? To ja foukam pokazde, co me zastavi.

Pondělí 15.12.2003 10:35 - Nevim, jestli jsem se zminoval o zachranne sluzbe a veci, ktere se ted kolem nich deji na severni morave. Ostravska pobocka zachranne sluzby administrativne pohlcuje vsechny zachranky v kraji: Frydek, Karvina, Trinec, Havirov a dalsi. Ostravska zachranka (Fifejdy) ma pouze par sanitek a jeden vrtulnik a napriklad zachranka v Karvine je v kraji vubec nejvetsi. Takze ted se do Ostravy k jejich 60 spisum administrativy privazi stovky (jen Karvina jich ma pres 1000) spisu. Momentalne bylo na kazde zachrance vyhrazeno nekolik lidi, kteri se celorocne timto zabyvali. V Ostrave jsou na to lidi 2, nikdo nevi, jak to budou zvladat. A pointa je v tom, ze se to cele uskutecnilo diky znamostem a kamaradickum na jiste vysoke predstavitele Moravskoslezkeho kraje, kteri se o tomto spojeni usnesli. A to jsem myslel, ze ten bordel u nas uz mizi. Omyl. Kazdopadne to zasahlo kazdodenni zivot spouste lidi a zachranne sluzby jednotlivych okresu se ted boji, ze se polozi, protoze to nezvladnou.

Neděle 14.12.2003 09:28 - skvely dokument o zbrojeni americanu: Bowling for columbine

Sobota 13.12.2003 21:54 - tak jsem prave zkazil jednu kameru na netu. mela ukazovat mistni firmu a cestu s autama. Trochu jsem si hral a dival se na max zoom na odpadky a pak se to nejak zaseklo a uz to ukazuje jen to :) napiste si o adresu

Sobota 13.12.2003 16:56 - AAA Auto mi po me prvni navsteve tak 14 dni volalo, ze mam urcite to auto prodat, ze mi daji lepsi podminky a kdesi cosi. Nakonec jsem jim rekl, ze na auto uz mam kupce. Rozhodli se, ze mi nabidnou stejne, ze mam urcite prijet a ze se na to jeste jednou podivaji. Prijel jsem a dozvedel jsem se tohle:"Nevim, jak vam to mam rict slusne, ale mate nejspis kradene auto." Tohle jsem fakt nezral. Pomalu jsem s otevrenou drzkou z nej dostaval jak na to prisel. Nesedi vykon motoru (nemusi, protoze motor je vymenitelna soucas auta), je prerazene cislo karoserie (prestavba, vedeli to od zacatku). Pry by jim na to nevydali nejaky doklad o osveceni nebo tak neco. Nerozumnel jsem tomu, takze jsem odjel. Volal jsem otci a rekl mu tohle. Rikal, ze jsou chuji, protoze ten papir, co tvrdili, ze jim nevydaji, lezi na policii a bez nej bych nemohl provozovat sve auto. Ptali se me, jestli nemam nejake zname, kteri by to mohli zaridit. Na tohle jsem teda nemel silu reagovat. Rekl jsem mu, ze jsem to auto normalne koupil, je to dovoz z Italie, mam k tomu smlouvu i veskere papiry, tak na zaklade ceho mi rekl to slovo "kradene". Kazdopadne tento pokus stal za to. Auto jsem prodat nechtel, ale aspon jsem zjistil, jak to v AAA funguje. Diky hosi.

Sobota 13.12.2003 10:16 - v noci jsem uletel na silene zabave. sledovani pohyblivych kamer ve sveta. technologie se zase posunula, obraz je lepsi a reakce rychlejsi.. jen tak dal

Čtvrtek 11.12.2003 11:41 - prave jsem pri uklidu po vikendu zjistil, ze mi nekdo nalomil muj skvely stativ :( zkurvena smula

Středa 10.12.2003 13:27 - dnes obed s pizim a vcera den blbec a ve finale hystericka sousedka

Pondělí 8.12.2003 16:17 - Kterak prazak k uhone na Valassku prisel

Pondělí 8.12.2003 15:23 - Mam mizernou naladu, to bude asi tim vystrizlivenim do reality. Byl jsem vyrizovat koupi bytu, bude to brutalni papirovani. Prisel jsem na tu firmu, asi 20 minut jsem cekal a pak mi prinesla 2 papiry, kde bylo na pocitaci napsano asi 5 radku textu. Nic mi poradne nerekli, netusim, jak to mam teda vymyslet, jaky je postup. Mam taky spoustu prace, ale to, co jsem udelal neni opet dobre. Porad nejake pripominky, ale nic konkretniho. Uz jsem jednu praci s touto firmou kdysi hodil do kose. Vypada to, ze dalsi hodiny stravene opet vyhodim. Fakt me vsechno sere. A ve finale zitra piseme pisemku, ale podklady k tomu mel zaridit NOHA. Ten je zaridil, ale ma je v Opave a neprijede, jak jsme se domluvili. Takze opet nic.

Neděle 7.12.2003 14:28 - becka vypita! zvladli jsme to! huraa :)

Pátek 5.12.2003 18:57 - becka 2003 zacala ;)

Pátek 5.12.2003 09:36 - Vsimli jste si, ze chce Kozeny kandidovat do Evropskeho parlamentu? Docela dobry vtip od nej. ALe kazdoapdne, kdybych se mel rozhodovat mezi Ransdorfem (taky kandiduje, za KSCM) a Kozenym, volil bych Kozeneho. U neho aspon nevim, jak to skutecne s Harvardem bylo, kdezto komunismus byl ojeb urcite.

Pátek 5.12.2003 09:33 - ve stredu spousta prace, pak s richardem odpoledne v opave. dokonce jsme se potkali s cajmenem a vyzvedeli, ze uz asi s Lucii nejsou. Ve stredu spousta prace, ale taky vylet s richardem do opavy. Taky jsme se potkali s cajmenem a vyzvedeli, ze uz asi neni s Lucii. Vcera pak pripravy na akci becka, navstivil jsem v Karvine 2x Sarku v Hypernove, kdyz delala ochutnavku salatu. Vzal jsem tam i mati a poslal tam Richarda (snad tam dorazil). Jinak do Karvine jsem vezl nejake stoparky, rekl jsem jim, ze je hodim az domu, ze si projedu Karvinou a chteli vysadit asi 100metru od meho byvaleho bydliste v Karvine, kde jsem stravil detstvi. No a vecer jsem vyrizoval zalezitosti s bytem, stavil se za sousedkou meho noveho bytu a pak jel jeste za klukama do Bilovce, kam me napadlo, ze jeste muzou vecer dorazit. Dal jsem s nimi nejaka brcka na cestu a ta cesta pak byla sec mazec. V mlze, z Bilovce, masakr nejvetsi. Jel jsem dooost pomalu celou cestu a jsem rad, ze jsem to uspesne zvladl. Dnes jedeme odpoledne pro becku, to bude akce...

Středa 3.12.2003 11:28 - Zacinam byt nejaky nemocny, coz neni vubec dobre. o vikendu se u me kona dlouhoocekavana BECKA 2003.

Pondělí 1.12.2003 11:02 - Tak jak jsem nikdy necitil zadnou zast vuci jine skupine obyvatel, tak posledni dobou pocituju dost silne negativni pocity vuci Zidum. Proc se tak deje?

Pondělí 1.12.2003 10:57 - testnul jsem film Kult hakoveho krize a je to moc dobre. Trochu drsne, ale pekne.

Předchozí měsíc | Další měsíc | Seznam starších aktualit | Aktuální aktuality
spodní lišta